FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna angående våra produkter.
Om du inte hittar svaret här, är du såklart välkommen med din fråga till info@cvspecialisten.se!

Vår arbetsprocess ditt skräddarsydda CV

Steg
01
Beställ rätt CV-tjänst för dig
Steg
02
Analys av dina erfarenheter & kompetenser
Steg
03
Telefonintervju & framtagning av strategi
Steg
04
Utkast & Uppföljning
Steg
05
Slutversion skickas direkt till dig via E-post

Hur funkar det?

Vi förenklar hela processen på vägen mot ditt nästa drömjobb

  1. Du väljer och beställer det CV-paket som passar dig bäst, Studenten, Karriäristen eller Specialisten, tillsammans med önskade tillval.
  2. Vår CV-skribent kontaktar sedan dig gällande en tid för telefonintervju, och för att få en lista över dina tidigare arbetslivserfarenheter eller ditt befintliga CV.
  3. Sedan sätter vår CV-skribent igång med förarbetet, samtidigt som våra designers matchar din profil med en snygg och professionell CV-layout.
  4. Telefonintervjun brukar ta ungefär 20 minuter och innehåller framför allt följdfrågor gällande dina tidigare arbetslivserfarenheter.
  5. Max 48 timmar efter avklarad intervju levererar vi ditt nya skräddarsydda CV till angiven e-postadress.

Skulle du mot all förmodan inte vara 110% nöjd så är vi alltid öppna för feedback. Vår insats är inte klar förrän du är helt nöjd!

Varför ska jag köpa ett CV?

Att köpa ett CV ger dig tid att koncentrera dig på att söka jobb i stället

Självklart kan du skriva ditt CV själv, men det kan vara tidskrävande att själv utforma ett CV som matchar kraven på arbetsmarknaden idag. Konkurrensen om drömjobben har hårdnat och möjligheten att lämna ett starkt avtryck hos rätt personer har minskat. CV:t är ofta det första en arbetsgivare ser, och därför är det extra viktigt att sticka ut redan här.

Vi har specialiserat oss på att med bra text och layout göra ett avtryck som hjälper dig att sticka ut i högen av CV på arbetsgivarens skrivbord. Vi skräddarsyr ditt CV för att maximera dina chanser i rekryteringsprocessen. Vår övertygelse är att vår kompetens och erfarenhet blir den avgörande skillnaden mellan att du får arbetsintervjun, eller att din konkurrent får chansen. Låt det inte avgöras på grund av hur CV:t ser ut, och lägg tiden på att leta efter drömjobbet i stället!

Vad är skillnaden mellan de olika CV-paketen?

Vilket CV-paket passar just mig bäst?

De baseras först och främst på din arbetslivserfarenhet. Vi har från många år som rekryterare och inom HR lärt oss vad som fungerar för respektive fas i arbetslivet.

Om du är nyutexaminerad eller inte har så många års jobb bakom dig, kan vi hjälpa dig att lyfta rätt meriter från dina studier och extrajobb med tjänsten CV Studenten. Om du jobbat ca 2-8 år hjälper vi dig att se vilka kompetenser du bör lyfta, och levererar ett konkurrenskraftigt CV som passar just din arbetsmarknad, med tjänsten CV Karriäristen. När du arbetat mer än 8 år, säkert hunnit bli expert på ditt område och haft någon chefsbefattning, passar tjänsten CV Specialisten, där vi ser till att dina viktigaste meriter och långa erfarenhet får lysa i en proffessionell layout.

Varje individ är såklart unik, och du kan läsa ännu mer om de olika paketen här, eller kontakta oss för att få hjälp att välja.

Varför ska jag välja just er?

Vi har lång erfarenhet av att läsa och sålla bland inkommande CV:n

Samtliga medarbetare hos oss på CV-specialisten kommer från positioner på ”andra sidan bordet”, det vill säga som ansvariga i rekryteringsprocessen på små och större företag. Med den samlade erfarenheten och kompetensen vågar vi påstå att vi har mycket bra koll på vad din framtida arbetsgivare söker efter.

Genom att ha granskat tusentals CV:n och andra ansökningshandlingar genom åren med dessa rekryteringsglasögon, så vet vi hur ett bra CV ser ut – från hur man ska strukturera upp textinnehållet, till hur man väcker bra uppmärksamhet med den grafiska profilen.

Räcker det med ett CV?

Vi vill hjälpa dig i hela den initiala rekryteringsprocessen, från CV till arbetsintervju

Dina ansökningshandlingar ska bestå av ett konkret, snyggt och professionellt CV, men också av ett personligt brev som ska vara riktat specifikt mot den tjänst du söker.

Vi ser oss som specialister inom hela den initiala rekryteringsprocessen. Vi erbjuder därför vår expertis inom mer än framtagning av skräddarsytt CV. Vi kan också översätta ditt CV till engelska, eller hjälpa dig att formulera ditt personliga brev. Dessutom erbjuder våra HR-experter också coaching inför intervjun och optimering av dina sociala medier. Se våra övriga tjänster för mer information.

Kommer man att kunna se att det är ni som har gjort CV:t?

Ditt CV är unikt, proffessionellt, snyggt – och bara ditt!

Det kommer absolut inte synas att vi gjort ditt CV. Vi kommer självklart inte att bifoga några logotyper eller efterlämna några grafiska bevis på ditt CV, utan levererar bara ett snyggt, skräddarsytt CV som framtagits efter dina önskemål och våra professionella rekommendationer.

Vi behandlar all information konfidentiellt. Vi kommer inte att sprida eller exponera varken ditt namn eller ditt CV. Så fort det är färdigställt skickar vi ditt skräddarsydda CV till den angivna e-postadressen, ingen annanstans!

Kontakta oss!

Du kan alltid kontakta oss på info@cvspecialisten.se om du inte vet vilket av CV-paketen som passar dig bäst!

Vårt populära CV går att redigera och använda flera gånger, men är framtaget för att vara unikt anpassat till dina meriter.

Beställ ditt CV-paket