FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna angående våra CV-tjänster.
Om du inte hittar svaret här, är du såklart välkommen med din fråga till info@cvspecialisten.se!

Vår arbetsprocess ditt skräddarsydda CV

Steg
01
Beställ rätt CV-tjänst för dig
Steg
02
Analys av dina erfarenheter & kompetenser
Steg
03
Telefonintervju & framtagning av strategi
Steg
04
Utkast & Uppföljning
Steg
05
Slutversion skickas direkt till dig via E-post

Hur funkar det att köpa CV hjälp?

Vi förenklar hela processen på vägen mot ditt nästa drömjobb

  1. Du väljer och beställer det CV-paket som passar dig bäst,CV Studenten, CV Karriäristen, CV Specialisten eller CV Konsulten/Konsultprofil, tillsammans med önskade tillval.
  2. Vår CV-skribent kontaktar sedan dig gällande en tid för telefonintervju, och för att få en lista över dina tidigare arbetslivserfarenheter eller ditt befintliga CV.
  3. Sedan sätter vår CV-skribent igång med förarbetet, samtidigt som våra designers matchar din profil med en snygg och professionell CV-layout.
  4. Telefonintervjun brukar ta ungefär 20 minuter och innehåller framför allt följdfrågor gällande dina tidigare arbetslivserfarenheter.
  5. Efter någon vecka så levererar vi ett utkast.
  6. Efter att du har läst igenom ditt CV så kommer vi be dig att återkoppla med din feedback på innehållet.
  7. Därefter sätter vi ihop en slutversion av ditt CV som vi levererar till din e-mail.

Skulle du mot all förmodan inte vara 110% nöjd så är vi alltid öppna för feedback. Vår insats är inte klar förrän du är helt nöjd!

Varför ska jag köpa CV hjälp?

Att köpa CV hjälp ger dig tid att koncentrera dig på att söka jobb i stället

Självklart kan du skriva ett CV själv, men det kan vara tidskrävande att själv utforma ett CV som matchar kraven på arbetsmarknaden idag. Konkurrensen om drömjobben har hårdnat och möjligheten att lämna ett starkt avtryck hos rätt personer har minskat. CV:t är ofta det första en arbetsgivare ser, och därför är det extra viktigt att sticka ut redan här.

Vi har specialiserat oss på att med bra text och layout göra ett avtryck som hjälper dig att sticka ut i högen av CV på arbetsgivarens skrivbord. Vi skräddarsyr ditt CV för att maximera dina chanser i rekryteringsprocessen. Vår övertygelse är att vår kompetens och erfarenhet blir den avgörande skillnaden mellan att du får arbetsintervjun, eller att din konkurrent får chansen. Låt det inte avgöras på grund av hur CV:t ser ut, och lägg tiden på att leta efter drömjobbet i stället!

Vad är skillnaden mellan era olika CV-paketen?

Vilket CV-paket passar just mig bäst?

De baseras först och främst på din arbetslivserfarenhet. Vi har från många år som rekryterare och inom HR lärt oss vad som fungerar för respektive fas i arbetslivet.

Om du är nyutexaminerad eller inte har så många års jobb bakom dig, kan vi hjälpa dig att lyfta rätt meriter från dina studier och extrajobb med tjänsten CV Studenten. Om du jobbat ca 2-8 år hjälper vi dig att se vilka kompetenser du bör lyfta, och levererar ett konkurrenskraftigt CV som passar just din arbetsmarknad, med tjänsten CV Karriäristen. När du arbetat mer än 8 år, säkert hunnit bli expert på ditt område och haft någon chefsbefattning, passar tjänsten CV Specialisten, där vi ser till att dina viktigaste meriter och långa erfarenhet får lysa i en proffessionell layout. Om du arbetar som egenföretagare, driver eget eller som konsult så rekommenderar vi CV Konsulten/Konsultprofil.

Varje individ är såklart unik, och du kan läsa ännu mer om hur vi kan häjlpa dig att skriva ett CV genom de olika CV-paketen här, eller kontakta oss för att få hjälp att välja. Maila oss gärna på info@cvspecialisten.se.

Varför ska jag välja just er för CV hjälp?

Vi har lång erfarenhet av att läsa och skriva CV inom alla branscher

Samtliga medarbetare hos oss på CV-specialisten kommer från positioner på ”andra sidan bordet”, det vill säga som ansvariga i rekryteringsprocessen på små och större företag. Med den samlade erfarenheten och kompetensen vågar vi påstå att vi har mycket bra koll på vad din framtida arbetsgivare söker efter.

Genom att ha granskat tusentals CV:n och andra ansökningshandlingar genom åren med dessa rekryteringsglasögon, så vet vi hur ett bra CV ser ut – från hur man ska strukturera upp textinnehållet, till hur man väcker bra uppmärksamhet med den grafiska profilen.

Vi har också genom åren skrivit ett par tusen CV för olika profiler inom olika branscher med god framgång.

Räcker det med ett CV?

Vi vill hjälpa dig i hela den initiala rekryteringsprocessen, från CV till arbetsintervju

Dina ansökningshandlingar ska bestå av ett konkret, snyggt och professionellt CV, men också av ett personligt brev som ska vara riktat specifikt mot den tjänst du söker.

Vi ser oss som specialister inom hela den initiala rekryteringsprocessen. Vi erbjuder därför vår expertis inom mer än framtagning av skräddarsytt CV. Vi kan också översätta ditt CV till engelska, eller hjälpa dig att formulera ditt personliga brev. Dessutom erbjuder våra HR-experter också coaching inför intervjun och optimering av din LinkedIn-profil. Se våra övriga tjänster för mer information.

Kan jag inte skriva mitt egna CV?

Tuff arbetsmarknad kräver konkurrenskraftig CV hjälp

Absolut kan du skriva ett eget CV. Rekryteringsprocesser utvecklas och förändras ofta, samtidigt som konkurrensen på arbetsmarknaden är tuff. Om du söker ditt drömjobb så bör du köpa CV hjälp för att säkra dina möjligheter att landa jobbet. Våra kunder uppskattar tryggheten och låter våra experter bygga och formge ett nytt CV för att optimera sin ansökan i dagens moderna rekryteringsprocesser. Samtidigt sparar du tid åt andra saker. Det är tryggt att köpa CV hjälp från professionella CV-skribenter.

Vad skiljer Cvspecialisten från andra CV experter?

Professionalism, erfarenhet av att skriva CV & arbetsprocessen

När du anlitar Cvspecialisten så är det en garant för en trygg och effektiv arbetsprocess. Vi har genom åren format vår arbetsprocess för att du som kund ska känna dig trygg att du får CV, personligt brev och optimerad LinkedIn-profil. Det ska både vara träffsäkra textbeskrivningar och en unik layout för din profil som fungerar i praktiken.

Vår arbetsprocess innefattar alltid en telefonintervju initialt, utkast, feedbackdialog innan vi sätter ihop slutversionen åt dig. Ditt CV levereras alltid i redigeringsbart format och vi erbjuder alltid personlig service.

Hur bra kommer mitt nya CV att se ut?

Unikt & Skräddarsytt CV

Vi skapar alltid unika och skräddarsydda CV för dig. Vi arbetar alltid med personlig service i alla våra arbetsprocesser. Vi skriver och bygger alla CV från grunden, baserat på just din profil. Textbeskrivningarna i ditt CV skriver vi genom att framhäva dina styrkor, kunskaper och erfarenhet, både intresseväckande och med en personlig touch. Vid slutleverans får du ett snyggt, professionellt och effektivt CV som sticker ut ur mängden och ger dig en konkurrensfördel.

Jag är osäker på om jag behöver köpa CV hjälp!

Personlig service inför beställning av CV

Ingen fara, du är alltid varmt välkommen att maila ditt CV till oss på info@cvspecialisten.se innan du beställer ett CV. Vi rekommenderar aldrig ett köp om vi inte kan optimera ditt CV.

Vad behöver ni från mig?

Befintligt CV & Telefonintervju

Egentligen behöver vi ingenting från dig initialt, men för att vi ska få en bra grund att utgå från inför telefonintervjun så är ett befintligt CV önskvärt. Annars löser vi det. Vi kommer även att kräva en telefonintervju innan vi skriver ditt CV för att vi ska kunna skriva ett optimerat CV åt dig.

Hur lång leveranstid för ett CV?

Vi erbjuder snabb hjälp med CV – Expressleverans av CV

Vi är väldigt bokade säsongsvis, så våra leveranstider varierar beroende på efterfrågan. Normalt ligger vi på 10-14arbetsdagars leveranstid av nytt CV. Vi erbjuder även expressleverans vilket innebär att vi skriver ditt CV i den prioriterade kön innan normala leveranser. Expressleverans av CV kan också variera beroende på efterfrågan, men i regel så levererar vi inom 48h.

Hur går en beställning av CV till?

Att beställa CV ska vara enkelt!

Oftast brukar våra kunder kontakta oss via e-mail eller telefon inför ett köp av CV hjälp för att diskutera eventuella upplägg och funderingar. Därefter beställer man ett CV via vår e-handel. När vi fått in din CV-beställning så kommer vi att kontakta dig för att samla in befintligt CV och boka en telefonintervju. Vi kommer sedan under arbetsprocessen att guida dig igenom CV-processen.

Behöver jag ta ett personlighetstest innan jag köper CV hjälp?

Ett personlighetstest är alltid en sund investering i din karriär

Svaret är nej. Men det är alltid en stor fördel med ett personlighetstest innan man skriver ett CV för att man ska få en fördjupad bild av profilen. Dock är detta inte nödvändigt och vi skriver oftast CV åt våra kunder utan ett personlighetstest.

Har ni färdiga CV-mallar?

Vi skapar en unik CV-mall & CV-layout för dig

Nej, vi har specialiserat oss på att skriva CV genom att bygga helheten i din profil. Det finns andra företag som har specialiserat sig på att skapa CV-mallar, dock har de oftast ett par tusen nedladdningar vilket inte gör din CV-layout unik. Vi skriver och designar CV från grunden, skräddarsytt utifrån din unika profil.

Skriver ni bara CV på svenska?

Vi skriver CV på svenska och engelska

Vi skriver CV på svenska och engelska. Vi har genom åren arbetat med flertalet seniora profil som söker jobb i Sverige och utomlands, därför samarbetar vi med CV experter som har engelska som modersmål. Vårt specialist område är att skriva CV på svenska och genom underleverantörer CV på engelska.

Erbjuder ni hjälp med CV?

Hjälp med CV idag! – kontakta Cvspecialisten.se idag

Ja, det är vårt expertområde. Vi hjälper dig gärna att söka nytt jobb med ett välskrivet och designat CV som sticker ut ur mängden. Kontakta oss idag på info@cvspecialisten.se.

Skriver ni CV profil?

Vi skriver självklart en CV profil eller CV sammanfattning

Vi arbetar alltid med CV profil och CV sammanfattningar. En CV profil som sammanfattar din person är viktigt vid arbetssökande. Kom ihåg att rekryterare ögnar igenom CV varje dag, det är viktigt att hjälpa rekryterare att snabbt få en överblick av din profil snabbt.

Kommer man att kunna se att det är ni som har gjort CV:t?

Ditt CV är unikt, proffessionellt, snyggt – och bara ditt!

Det kommer absolut inte synas att vi gjort ditt CV. Vi kommer självklart inte att bifoga några logotyper eller efterlämna några grafiska bevis på ditt CV, utan levererar bara ett snyggt, skräddarsytt CV som framtagits efter dina önskemål och våra professionella rekommendationer.

Vi behandlar all information konfidentiellt. Vi kommer inte att sprida eller exponera varken ditt namn eller ditt CV. Så fort det är färdigställt skickar vi ditt skräddarsydda CV till den angivna e-postadressen, ingen annanstans!

Kontakta oss!

Du kan alltid kontakta oss på info@cvspecialisten.se om du inte vet vilket av CV-paketen som passar dig bäst!

Vårt populära CV går att redigera och använda flera gånger, men är framtaget för att vara unikt anpassat till dina meriter.

Beställ ditt CV-paket