Om cvspecialisten.se

Vi utvecklar slagkraftiga personliga varumärken skräddarsydda utifrån dagens arbetsmarknad! Vår passion är att hjälpa våra kunder att nå sina karriärmål och se yrkesdrömmar gå i uppfyllelse. Vi tycker att livet är för kort för att inte vara lycklig här och nu på sin arbetsplats!

Vi ser oss som specialister inom rekryteringsprocessens första steg. Vi vet att välskrivna och professionella CV:n är det allra första som en blivande arbetsgivare ser, och därför bland det allra viktigaste. Våra tjänster som ger dig de allra bästa förutsättningarna i den initiala kontakten med din nästa arbetsgivare.

Vad vi gör

”You’re branded, branded, branded, branded. […] Regardless of age, regardless of position, regardless of the business we happen to be in, all of us need to understand the importance of branding. We are CEOs of our own companies: Me Inc. To be in business today, our most important job is to be head marketer for the brand called You.”

(Tom Peters, forskare inom business management)

Vi hjälper våra uppdragsgivare att ta nästa steg i karriären genom att tillverka kraftfulla och gedigna ansökningshandlingar som pricksäkert levererar dina unika personliga egenskaper tillsammans med tidigare erfarenheter och kunskapsnivåer. Allt för att kunna möta konkurrensen i jakten på drömjobbet.

Våra CV-skribenter har gedigen erfarenhet och stor kompetens inom rekryteringsprocessen. De flesta har tidigare haft positioner som till exempel HR-chefer och rekryterare i små till stora företag, och vet vad som krävs för att sticka ut på arbetsmarknaden idag.

Med ett tilltalande och välkomponerat CV ökar intresset hos mottagaren, och därför också antalet kvalitativa arbetsintervjuer. Ett professionellt CV har potentialen att bli det som gör skillnaden i karriären, och vi är stolta över att kunna hjälpa våra kunder att nå sina karriärmål!

 

CV-paket Helhetslösningar Artiklar