Designade CV-mallar, LinkedIn-coachning eller utbildning!

En professionell och modern konsultprofil är ett effektivt marknadsverktyg, som gör skillnad. Vi designar, utformar och skapar genuint innehåll för bästa resultat. Vi har erfarenhet inom design och produktion av konsultprofiler från stora börsnoterade företag till mindre konsultföretag. Behöver era konsulter eller anställda en utbildning eller coachning inom LinkedIn så har vi erfarna specialister för att hjälpa er till nästa digitala nivå.

Ett viktigt steg närmare:


Vi utför konsultuppdrag inom design, textproduktion och produktion för framgångsrika konsultprofiler samt konsult CV:n. Genom moderna och professionella konsultprofiler ökar sannolikheten för er att landa nya uppdrag åt era konsulter.

Använd LinkedIn maximalt genom att coacha och utbilda era konsulter samt anställda hur man effektivt använder LinkedIn. Vi ger er konkreta och etablerade verktyg för att effektivisera ert användande av LinkedIn.

Vi hjälper er att kartlägga, etablera och skapa en slagkraftig LinkedIn-profil, aktivitetsplan samt strategi baserat på era målsättningar.

    Skicka in din offertförfrågan via formuläret så hör vi av oss inom kort.


    Jag är intresserad av:

    Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas i syfte att kontakta mig. Läs villkor